Bemutatkozás

Üdvözöljük a dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda honlapján. Irodánk tagjainak bemutatkozását az alábbiakban olvashatja:

dr. Molnár Anikódr. Molnár Anikó vagyok, az iroda vezető ügyvédje, immár több, mint 15 éves tapasztalattal. Saját irodám 2009-ben alakult. Egyetemre az ELTE jogi karára jártam, ahol 2005-ben végeztem. Már az egyetem alatt, 2003-tól kezdődően ügyvédi irodában, később 2005-től építőipari, 2007-től pedig ingatlan-beruházással és -forgalmazással foglalkozó, széles ügyfélkörrel rendelkező cégeket képviseltem jogi ügyekben. Az ingatlanügyletekre ennek köszönhetően mindkét oldalról pontos rálátásom van, mind az eladók, mind a vevők érdekeit messzemenően tudom képviselni és kiszolgálni.

Az ingatlanjog mellett cégügyekben és családjogi ügyek terén tapasztalatomat egy ezekre a területekre szakosodott ügyvédi irodában szereztem meg, ahol az egyéb klasszikus jogi területeken is eljártam, mind peres képviselet, ügyfélképviselet, mind okiratok szerkesztése formájában.

Cégjogi területen 2005 óta folyamatosan egy több cégből álló holdingtársaság mellett dolgozom, akiknél számos igen bonyolult ügyletet van alkalmam képviselni az alapeljárások mellett: részvénytársasági változásbejegyzési eljárásokat, ennek keretében különböző részvényügyleteket, társasági átalakulásokat, illetve komplett cégeladásokat és az ezzel kapcsolatos jogi átvilágításokat.

 

 

 Bízunk benne, hogy irodánk elnyeri tetszését, és a jövőben Önt is ügyfeleink között tudva, segítséget nyújthatunk jogi természetű problémái megoldásában.


ELÉRHETŐSÉGEINK

dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 15.
ügyfélfogadás: 1118 Budapest, Ménesi út 24. (Gellért Terasz Irodaház)
mobil: +3630-527-3738
E-mail: aniko@molnarugyved.hu
© 2024 dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva