Jogi nyilatkozat

A molnarugyvediiroda.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete, a weboldal design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a molnarugyvediiroda.hu tulajdonosa, a dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda (1116 Budapest, Kalotaszeg u. 15.) jogosult. A molnarugyvediiroda.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét (cikkek, termékek, információk, stb.) vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, módosítani, megváltoztatni, vagy tárolni. A weboldalon megjelent minden tartalommal kapcsolatosan minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A molnarugyvediiroda.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve a felhasználók elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A molnarugyvediiroda.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott, illetve online képi anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a molnarugyvediiroda.hu kifejezetten kizárja. A molnarugyvediiroda.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a molnarugyvediiroda.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyre hivatkoznak. A molnarugyvediiroda.hu weboldala a jelen előírásoktól - a hatályos jogszabályokkal összhangban - eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának. A weboldal használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan bármilyen észrevétele, panasza lenne, illetve amennyiben tudomása van róla, hogy az oldal bármely tartalma máshol jogosulatlanul megjelenik, úgy kérjük, hogy ezt elsődlegesen ügyvédi irodánk felé szíveskedjen jelezni.ELÉRHETŐSÉGEINK

dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 15.
ügyfélfogadás: 1118 Budapest, Ménesi út 24. (Gellért Terasz Irodaház)
mobil: +3630-527-3738
E-mail: aniko@molnarugyved.hu
© 2024 dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva