Bt. alapítás

Alapítson bt-t irodánk segítségével:

  • Átfutási idő: az okiratok elkészítése és cégbírósági beadás az illeték megfizetésének leigazolását követően haladéktalanul, cégbejegyzés 1-2 munkanap alatt
  • Költségvonzat: 60 000 Ft + áfa ügyvédi munkadíj
  • Kötöttségek nélkül: az "ingyenesen" hirdetett ajánlatokkal ellentétben nálunk nem kell több éves könyvelési szerződést aláírnia és egyetlen számlázó programot sem erőltetünk Önre 
  • Akár személyes megjelenés nélkül, távolról történő ügyintézéssel is, amelyről itt olvashat!
  • A cégalapítás konkrét menete: lsd. az eljárás lépéseimenüpont alatt
Alábbrészletesebben olvashat a bt. alapítással és az ezen társaságiformával kapcsolatos tudnivalókról. Forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívást kérek

Kérésére visszahívjuk Önt, az Önnek leginkább megfelelő időpontban.
A telefonszámát az alábbi formában adja meg: 06 99 9999999

BETÉTI TÁRSASÁG

Betéti társaság alapításához legalább 2 tag, egy kültag, és egy beltag szükséges. A kültag felelőssége korlátozott, saját vagyonával nem felel a társaság tartozásaiért, csak a társaságba bevitt vagyonával. A beltag ezzel szemben felel mindenkor a saját vagyonával is a társaság kötelezettségeiért. Üzletvezetésre, képviseletre kizárólag a beltag jogosult.

Ezt a társasági formát azoknak ajánljuk, akiknek nincs számottevő megtakarítása a törzstőke megfizetésére, betéti társaság ugyanis már akár 10.000,-Ft-tól alapítható. Aki viszont a megfelelő anyagi feltételekkel rendelkezik, azoknak mégsem ajánljuk, mert a betéti társaságra a többi társasági formától kedvezőtlenebb adózási szabályokvonatkoznak, illetve a felelősség köre is jóval tágabb, bármely más társasági formánál.

Előny viszont még, hogy betéti társaság alapítása történhet szerződésmintával, amely egyben egyszerűsített cégbejegyzési eljárást is jelent. A szerződésmintáról a tudnivalókat részletesebben az alábbi linkre kattintva olvashatja el:

Társasági szerződés

Az egyszerűsített eljárás gyorsabb, a cégbíróság ügyintézési határideje 1 munkaóra, az eljárási költségek pedig szintén jóval alacsonyabbak (lsd. a cégalapítás költségeinél):

Cégalapítás költségei


ELÉRHETŐSÉGEINK

dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 15.
ügyfélfogadás: 1118 Budapest, Ménesi út 24. (Gellért Terasz Irodaház)
mobil: +3630-527-3738
E-mail: aniko@molnarugyved.hu
© 2024 dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva